Equmeniakyrkan Väse söker pastor/diakon

Om oss
Equmeniakyrkan Väse vill vara en öppen kyrka – en församling som välkomnar alla och som inbjuder till gemenskap.

Vår verksamhet består bland annat av gudstjänster, barnkör, vuxenkör, scouter, idrottskonfirmation och tonår. Vi har också omfattande hjälpverksamhet, caféer, loppis/second hand och ett stort kontaktnät bland Väseborna och föreningslivet. Vår församling har idag ca 80 medlemmar i olika åldrar.

Väse är ett samhälle som ligger mitt emellan Karlstad och Kristinehamn samt även mitt emellan Stockholm och Göteborg, med väl fungerande kommunikationer åt båda håll.

Jobba hos oss?
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss för att bli ”En kyrka för hela livet” och som vill leda vår församling mot målet att på olika sätt nå människor och dela vår kristna tro. En viktig del i församlingens verksamhet är arbetet med barn och unga, där vi idag har väl etablerade aktiviteter i olika åldrar. Vi arbetar målmedvetet för att utveckla församlingen och det finns ett stort engagemang och delaktighet i kyrkans arbete. Tjänstens omfattning är mellan 50-100%, då vi är öppna för hur det ska passa utifrån din livssituation. Vi är flexibla för hur arbetsuppgifterna utformas och vill gemensamt med dig komma fram till vad som är viktigt att fokusera på i din anställning utifrån från nuvarande situation.

För mer information, kontakta vår ordförande Per Ingemarsson,

070 – 557 01 11 / per@kmti.se

Skicka din ansökan till per@kmti.se
Ansökningarna kommer att hanteras löpande.