Ge en gåva

Kollekt
På gudstjänsterna och vid våra andra arrangemang kan du ge din gåva i kollekten. Kollekt är en frivillig gåva och samlas oftast in i kollektboxar vid våra samlingar. Du kan även ge kollekt via Swish.

Swish
Swish är ett enkelt och säkert sätt att föra över pengar via mobilen. Du behöver bara en Swish-app och ett mobilt bankID i din mobil! Vårt Swish-nr. är 123 098 52 91.
Märk gärna din överföring med vart pengarna ska gå (t ex kollekt, fika, gåva, lägeravgift osv).

Bankgiro
Du kan även bidra via vårt bankgiro 5352-8436. Om du vill kan du skriva vad du vill att din gåva ska användas till. Om du vill ge en gåva till equmenia Väse så gör du det på plusgironummer 61 41 63-4.

Minnesfonden
Kontakt: Elvy Axelsson 054-844062

Kyrkoavgiften
Ytterligare ett sätt att stödja Equmeniakyrkan är genom kyrkoavgift. Kyrkoavgiften dras direkt via skattsedeln. Här kan du läsa mer om kyrkoavgiften och skriva ut ett medgivande.

Autogiro
Det finns även möjlighet att stödja Equmeniakyrkan via autogiro. Månadsgåvan är ett enkelt och bra sätt att regelbundet ge en gåva till en speciell församling. Du kan samtidigt stödja missionskyrkan på andra sätt, till exempel mission i andra länder. Ladda ner och skriv ut medgivande för autogiro här. Du kan även kontakta Sten Johansson på 073-4388686 om du vill veta mer eller ha hjälp med att komma igång med autogiro.