”…och som Jesus sa: Ju fler kockar desto sämre soppa.”

Observera

Denna text publicerades första gången den 27 februari, 2021. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Ja, utbildning är viktigt.

Med en bra utbildning blir det lättare att skilja på ett ordspråk och vad som faktiskt står i Bibeln. För att inte tala om det som också är viktigt: Att kunna förmedla Guds ord, förstå omvärlden, fatta rätt beslut i svåra situationer och möta människor med olika bakgrund och i olika livssituationer.

Vi behöver investera i framtiden genom att se till att våra blivande pastorer och diakoner får den utbildning som de själva och församlingarna behöver. För med kunskap i bagaget blir det lättare att göra ett bra jobb.

Var med och utbilda nya pastorer och diakoner

I början av mars är det bön- och offerdag för pastors- och diakonutbildningarna. En del av utbildningarna finansieras av statliga bidrag, men inte allt. Predikoövningar, terapeutsamtal, röst- och talteknik och andlig vägledning är bara möjligt om vi hjälps åt att finansiera den.

Ge framtida pastorer och diakoner chansen att bli sitt bästa jag och växa i Jesu efterföljd.  Var med och utbilda nästa generation medarbetare!

Din gåva & förbön betyder mycket!

Ge en gåva via Swish eller Bankgiro till för att göra utbildningarna möjliga.

(Märk betalningen med ”POD”)

Swish: 900 32 86 | Bankgiro: 90 03 28-6